Wolfgang van Bebber

Wolfgang van Bebber, geboren in 1965, is getrouwd en heeft 2 kinderen.

Hij is opgegroeid aan de Niederrhein en is de regio tot op de dag van vandaag trouw gebleven. Na de middelbare school volgde hij een traineeship bij een gerenommeerd belastingadviesbureau tot assistent in fiscale en accountantsberoepen.

In 1989 rondde Van Bebber zijn opleiding tot belastingadviseur af. Vanaf die tijd werkte hij continu bij verschillende belastingadviesbureaus. Zijn laatste werkgever was een groot belastingadvies- en accountantskantoor.

In maart 2005 slaagde hij voor het Duitse examen tot belastingadviseur en werd vervolgens officieel benoemd tot belastingadviseur.

Met meer dan 20 jaar praktijkervaring in de belastingwereld en verschillende cursussen op zak, besloot hij in 2009 voor zichzelf te beginnen. Samen met Christian Schulte richtte hij daarom in de herfst van 2009 de maatschap rheinwaalsteuerberatung op.

De twee belastingadviseurs zien zichzelf als partner van de bedrijven en ondernemers en geven uitgebreid advies dat verdergaat dan het ‘klassieke’ belastingadvies. De focus ligt hierbij op de begeleiding van Nederlandse bedrijven die de Duitse markt op willen.